Homepage Buking Info

Buking Info

Da bi vsem našim klijentom omogočili najučinkovitejši turistični servis, mi smo razvili Specialni Buking Sistem, ki vam dovoljuje hitro in lahko izbiranje ter bukiranje vaše namestitve. Od srca vam priporočamo da naredite vašo rezervacijo čim prej mogoče, da bi vam lahko garantirali raspoložljivost iste in vam dali najboljšo možno pozicijo želene namestitve, poleg tega pa dobite tudi Gratis Izlet!


1. Izbira Namestitve

1.1. Če že veste Naziv želene namestitve (isto velja za Charter Plovil, Križarjenja, Ekskurzije in Najem Vozil), prosimo vpišite naziv namestitve in samo kliknite na tipko Išči, ki se nahaja na levem vrhu tega Sitea.

1.2. Če že veste Tip, vendar še ne veste Naziv želene namestitve, prosimo kliknite na tipke Hoteli, Depandanse, Apartmaji, Bungalovi, Vile, Mobile Homes ali Agroturizem, ki se nahajajo na levi strani tega Sitea.

1.3. Na koncu, če želite izbrati namestitev (isto velja za Charter Plovil, Križarjenja, Ekskurzije in Najem Vozil), pa ne veste točno katero, prosimo samo kliknite na tipko Namestitve, ki se nahaja na levi strani tega Sitea in poglejte si našo Kompletno Turistično Ponudbo.


2. Rezervacija ali Odpoved Namestitve

2.1. Če ste že izbrali namestitev in želite narediti Rezervacijo takoj (isto velja za Charter Plovil, Križarjenja, Ekskurzije in Najem Vozil), prosimo izpolnite Formular za Rezervacijo, ki se nahaja na desnem vrhu tega Sitea in potem samo kliknite na tipko Pošlji Rezervacijo.

2.2. Če morda, pred rezervacijo, želite zvedeti Skupno Ceno vašega bivanja, prosimo izpolnite Formular Kalkulacije Cene, ki se nahaja na desnem vrhu tega Sitea in potem samo kliknite na tipko Izračunaj Ceno.

2.3. Na koncu, če iz različnih razlogov, želite Odpovedati že narejeno rezervacijo (isto velja za Charter Plovil, Križarjenja, Ekskurzije in Najem Vozil), prosimo izpolnite Formular za Odpoved, ki se nahaja na desnem vrhu tega Sitea in potem samo kliknite na tipko Pošlji Odpoved.


3. Potrdilo ali Odpoved Bukinga

3.1. Enkrat ko nam pošljete vašo Rezervacijo, mi vam bomo isto potrdili e-mailom in potem vam bomo poslali Skupno Fakturo z vsemi potrebnimi informacijami in modaliteti. Če bi potrebovali nadaljnje informacije, prosimo vas da nas kontaktirate brez obotavljanja (e-mailom, telefonom ali faksom).

3.2. V zvezi z Odpovedjo, vse naše ponudbe so že pokrite z Danex Integralno Garancijo. Zato, enkrat ko nam pošljete Formular za Odpoved, minimum 7 dni pred prihodom, mi vam bomo isto definitivno potrdili in potem vam bomo poslali denar nazaj.

3.3. Če morda želite samo Spremeniti že narejeno rezervacijo in ne odpovedati isto, prosimo pošljite nam samo kratki e-mail na [email protected] in mi bomo to takoj rešili, brez kakršnekolih dodatnih stroškov.


4. Opcije Plačila

4.1. Na vaši Skupni Fakturi bodo bili navedeni vsi podatki o rezervaciji in bo bilo od vas zaiskano plačilo Akontacije v višini 20% od skupnega zneska. Akontacija se lahko plača preko Banke ali Kreditne Kartice.

4.2. Razlika treba biti plačana 3 dni pred vašim prihodom in se prav tako lahko plača preko Banke ali Kreditne Kartice. Obstaja tudi možnost da se Razlika plača na dan prihoda v našem Centralnem Uradu DANEX UMAG, vendar v tem primeru dovoljene so samo Kreditna Kartica ali Gotovina.


5. Potni Dokumenti in Prihod

5.1. Pri potovanju na Hrvaško, morate imeti veljaven Potni List ali le Osebno Izkaznico če ste Državljani EU.

5.2. Da bi dobili Ključe vaše namestitve (isto velja za Charter Plovil, Križarjenja, Ekskurzije in Najem Vozil), potreben vam je veljaven Voucher od strani Tour Operatorja DANEX UMAG, ki ga morate oddati na recepciji. Navedeni Voucher vam bo poslan e-mailom, takoj po vplačilu kompletnega zneska z vaše strani.


6. Politika Cen in Zavarovanje

6.1. Mi smo popolnoma prepričani v dejstvo, da vam nobeni drugi Tour Operator ne more ponuditi isto ceno in kvaliteto usluge našega turističnega servisa, zato ker vse naše ponudbe že vključujejo 20% Popusta in so vse pokrite z Danex Integralno Garancijo, tako da vam ni treba porabiti svoj čas in denar na to. Če biste potrebovali nadaljnje informacije, prosimo vas da nas kontaktirate brez obotavljanja (e-mailom, telefonom ali faksom).


7. Lokalna Podpira

7.1. Vsem našim klijentom garantiramo Kompleten Turistični Servis, ki vključuje Individualen Pristop za vsakega gosta. Ne glede na to kdo ste in kaj bukirate, pri Tour Operatorju DANEX UMAG vi niste samo številka, ampak Zelo Pomembna Oseba, ki vedno zaslužuje maksimalno pozornost. Zato, če bi potrebovali nadaljnje informacije ali morda imate kakršnikoli problem, mi vam bomo z veseljem pomagali v reševanju istega ter bomo nardili vaš dopust edinstvenim in nepozabnim doživetjem. Vidimo se na Hrvaškem!