Homepage ISTRA Medulin

Namestitve v Medulinu (8)

MEDULIN je eden od predstavnikov istrskega turizma in eno od dvajsetih najbolj priljubljenih morskih središč na Jadranu. Najbolj dinamičen razvoj Medulina temelji na stanju okolja in nežni krajini. Vsak obiskovalec Medulina lahko tukaj najde pravo oazo miru in tišine, lepa pokrajina značilna za medit…

več...

MEDULIN je eden od predstavnikov istrskega turizma in eno od dvajsetih najbolj priljubljenih morskih središč na Jadranu. Najbolj dinamičen razvoj Medulina temelji na stanju okolja in nežni krajini. Vsak obiskovalec Medulina lahko tukaj najde pravo oazo miru in tišine, lepa pokrajina značilna za mediteransko klimo, vendar hkrati, lahko vsakdo svoje počitnice preživi aktivno in izpolnjeno.

Medulinski zaliv je idealen za vse vrste vodnih športov, vendar pa lahko najdete tudi številne športne dejavnosti in na kopnem. Blage zime, zaradi mediteranske klime, in veliko športne infrastrukture naredijo Medulin enim od najbolj priljubljenih športnih centrov za športno osposabljanje skozi vse leto, tako da tu lahko pogosto srečate najbolj znane hrvaške reprezentance in reprezentance vsega sveta.

Prva iskra turizma prižgala se je na plažah Medulinskega zaliva koncem 19. stoletja. V tistem času, Medulin je že najdel svoje mesto na tržišču zabave obiska mesta Pule, vendar pa se stanje počasi spremenilo in vse več pozornosti je usmerjeno proti Medulinu.

Prvi turisti so prispeli v Medulin po prikazu Medulina v objavi Podjetja za napredek, ki je v bistvu bila prva preteča turistični organizaciji. Od takrat, turizem je šel velikim korakom naprej.

Medulin (18.06. - 22.06.2024)
Medulin (prije 11h 45min)

Torek
15°C - 29°C

Medulin (upravo objavljeno)

Sreda
17°C - 29°C

Medulin (upravo objavljeno)

Četrtek
19°C - 33°C

Medulin (upravo objavljeno)

Petek
21°C - 34°C

Medulin (upravo objavljeno)

Sobota
18°C - 32°C

Ponudba Namestitev