Homepage O Nas

O Nas

Veseli smo, da ste si izbrali DANEX UMAG za vašega Tour Operatorja specializiranega za Hrvaško. Predvsem je zelo pomembno in koristno spoznati naše kliente z nekaj osnovnih informacij o nam, vključno z nekaj dejstev iz preteklosti firme, ki vam bodo pomagali razumeti kontinuirani razvoj in rast števila zadovoljnih klientov in nočitev, v minulih 34 let.

Ta kratek pregled bo vseboval poslovne dejavnosti našega Centralnega Urada v Umagu (Hrvaška) in naše Podružnice v Portorožu (Slovenija). Končno, bodo naši klienti ugotovili da je uspeh naše firme predvsem rezultat napornega dela in dobre organizacije, vključno z dejavniki kot so velika možnost izbire, vrhunska turistična usluga ter najboljše cene. Prav se po tem razlikujemo od ostalih, ki enostavno ne morejo slediti našo Kompletno Turistično Ponudbo in prav zaradi tega naši klijenti nam zaupajo.

Zgodovina firme DANEX UMAG se začne leta 1990. z majhno skupino profesionalnih in strokovnih ljudi, od katerih vsak z minimalno 25 let izkušenj dela v Turizmu, Trgovini ter Financijami. Zaključili so da je prišel čas za združenje njihovega znanja ter združenje njihovih izkušenj in ekspertize, da bi najdli svoje mjesto na Svetskem tržišču. Edino smer ki so hoteli slediti, je bila NAVZGOR.

Kmalu je njihovo naporno delo prineslo precejšnje rezultate ter profiliralo DANEX UMAG kot zelo uglednega Tour Operatorja. Korporativna filozofija ki zajema Visoko Kvaliteto Ponudbe in Usluge, ter Najboljše Cene, so bili jasno poudarjeni pa je tako naša firma kontinuirano postajala izbira vse večjega števila klientov, vključno z individualnimi gosti, grupami in turističnimi agencijami iz 25 Europskih držav, z malim poudarkom na Nemčijo, Avstrijo, Italijo, Švico, Češko in Madžarsko.

Ker je medtem slovensko tržišče postalo zelo zanimljivo, že leta 1992. DANEX UMAG odpira svojo Podružnico v Portorožu (Slovenija). V terminu med letoma 1993. in 1996. precejšnje število slovenskih potovalnih agencij se odloča organizirati namestitev svojim gostom z firmo DANEX UMAG, z ozirom na to da smo bili prvi in edini Tour Operator ki je prevzel celotno odgovornost za turistično uslugo in zadovoljenje naših klientov, vključno z Garancijo Vračila Denarja.

Področja krita z našo turistično uslugo vključujejo najlepše hrvaške regije, Istro in Kvarner: SAVUDRIJA, UMAG, NOVIGRAD, TAR, POREČ, FUNTANA, VRSAR, ROVINJ, FAŽANA, PULA, MEDULIN, RABAC, LOVRAN in OPATIJA. Na ta način omogočamo našim partnerjem da izboljšajo kakovost svoje ponudbe in uslug, ter da ohranijo veliko vsoto denarja, ker jim mi z naše strani zagotavljamo kompletno logistiko.

Leta 1997. dosegli smo cilj od 1.000.000 Nočitev z 0 Reklamacija. Zato je DANEX UMAG leta 1999. uvrščen v Zlatno Knjigo 5% Najboljših Hrvaških Firm, med vsemi gospodarskimi granami. Istega leta, postali smo člani UHPA-e (Udruga Hrvatskih Putničkih Agencija) in ZTAS-a (Združitev Turističnih Agencij Slovenije).

Globalni razvoj Interneta v naslednjih letih nam je odprel nove možnosti predstavitve klijentom, ter smo zato bili v možnosti povečati našo prisotnost tudi na tržiščih držav Nordijskega Sektorja: Danski, Švedski, Norveški in Finski. Leta 2003. smo že bili znani kot ena od 3% Najboljših Hrvaških Firm. V istem času smo začeli tudi z našim gradbenim projektom, ki vključuje 30 vil visoke kvalitete v Umagu (Hrvaška).

DANEX UMAG, Tour Operator specializiran za Hrvaško, danas je med 1% Najboljših Hrvaških Firm, z povprečno realizacijo od 200.000 nočitev na leto. Naša celotna turistična ponudba, ki vključuje Hotele, Depandanse, Apartmaje, Bungalove, Vile, Mobile Homes in Agroturizem, kot tudi Charter Plovil, Križarjenja, Ekskurzije ter Najem Automobilov, s skupno zmogljivostjo od 25.000 namestitvenih enot, je v celoti dostopna na Internetu, kar nam omogoča hitri pristop vsakemu v zelo kratkem času. Toda, to je le del naših načrtov za nadaljnji razvoj in izboljšave.

Lahko bi šli naprej, vendar pa iskreno upamo da je ta majhen uvod bil čisto dovolj kako bi dobili kratek vpogled v našo firmo in poslovno filozofijo. Ostalo odkrijte sami, z uporabo naših turističnih uslug. Veselimo se vašega skorajšnjega prihoda, ter vam bomo sigurno podali Nepozabne Počitnice na Hrvaškem!